Cautare

9992 de rezultate pentru "accident de munca oradea 1 martie" (8.03 secunde)
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
Un politist din cadrul Politiei municipiului Oradea si-a impuscat mortal parintii, miercuri noapte, dupa care s-a sinucis in masina proprietate personala, in fata blocului in care se presupune ca locuieste, au declarat surse judiciare.
La data de 13 martie 2011, in jurul orei 17:10, H. Dany de 56 ani, cetatean israelian, a condus o motocicleta marca BMW pe str. ... de A. Razvan de 32 de ani, din Bucuresti, care circula pe str.
La numai o zi dupa ce sindicatele au amenintat ca vor paraliza intreaga economie, organizand ample actiuni de protest, Codul Muncii “loveste“ din nou.
l 4 martie - Primirea Sanctitatii Sale Bartolomeu, Patriarhul Ecumenic al Constantinopolului. l 8 martie - Vizita oficiala la Washington, la invitatia omologului sau american, George W. ... (8-10 martie). l 20 martie - Vizita oficiala la Berlin, la invitatia omologului sau, Horst Koehler (20-21martie).
Nivelul veniturilor pe baza carora persoanele singure sau familiile cu posibilitati materiale reduse beneficiaza de ajutorul statului, in perioada de iarna, pentru incalzirea locuintei, a fost modificat printr-o hotarire aprobata de Guvern, concomitent cu actualizarea ajutoarelor lunare acordate Noile valori ale veniturilor luate in calcul si ale ajutoarelor lunare acordate vor fi valabile pentru perioada 1 noiembrie 2005-31 martie 2006.
De la începutul anului si pâna în prezent, cei care s-au împrumutat în valuta au avut de pierdut de trei ori:
Deficitul comercial al Romaniei s-a micsorat cu 72,8% in martie, la 566,1 milioane de euro, aceasta fiind a sasea luna consecutiv de scadere anuala, pe fondul reducerii drastice a importurilor, care a intrecut diminuarea exporturilor, potrivit datelor publicate ieri de Institutul National de Statistica.Importurile au scazut cu peste o treime in martie, iar exporturile s-au redus cu 6,9% fata de luna similara din 2008, deficitul comercial al Romaniei reducandu-se pentru a sasea luna la rand, la 566,1 milioane de euro, potrivit datelor preliminare publicate ieri de Institutul National de Statistica.Importurile au scazut in martie cu 35,3% fata de aceeasi luna din 2008, la aproape 3,13 miliarde de euro, in timp ce exporturile s-au comprimat cu 6,9%, la 2,56 miliarde de euro.Pe partea de importuri, cel mai mare declin a fost inregistrat in comertul cu statele din afara UE, din care Romania a importat in martie marfuri in valoare de 813 milioane de euro, cu 43,6% mai putin decat in luna similara a anului trecut - cand importurile insumasera 1,44 miliarde de euro.Importurile din celelalte 26 de state din UE au scazut in martie cu 31,8%, la 2,31 miliarde de euro.Exporturile in UE s-au redus cu 3,5%In ceea ce priveste exporturile, Romania a livrat catre statele din afara UE marfuri de aproape 710 milioane de euro, cu 14,8% mai putin decat in martie 2008, in timp ce exporturile in UE au rezistat ceva mai bine, reducandu-se cu 3,5%, la 1,85 miliarde de euro.Fata de februarie, exporturile au crescut in martie cu 23%, iar importurile, cu 8,4%.Importurile au scazut cu peste o treime (35,4%) in primul trimestru, la 8,56 miliarde de euro, iar exporturile s-au redus cu aproximativ o cincime (19,4%) fata de intervalul similar din 2008, la 6,56 miliarde de euro.
Daca in majoritatea cazurilor, femeile sunt cele care aleg destinatiile de vacanta in cuplu, in perioada 1-8 martie rolurile se schimba, iar domnii vin neinsotiti in agentiile de turism pentru a achiziționa un sejur in locuri precum Grecia, Spania sau Turcia, pe care sa-l daruiasca doamnelor din viata lor.
Originile sarbatorii martisorului nu sunt cunoscute exact, dar prezenta sa atat la romani cat si la bulgari (sub numele de Martenita) este considerata ca fiind datorata substratului comun daco-tracic, anterior romanizarii la primii si slavizarii la ultimii, desi legendele populare ii dau alte origini.
Potrivit raportului INAIL 2007, care trateaza problema accidentelor de munca si a bolilor porfesionale pe teritoriul Italiei, peste 15% din totalul victimelor acestor situatii au fost cetateni straini. Cifrele arata ca Romania detine primatul din punctul de vedere al cazurilor mortale.
Bursa generala a locurilor de munca a fost, comparativ cu alti ani, o reusita. Cu toate acestea, multe dintre persoanele prezente nu si-au gasit un loc de munca in calificarea pe care o detin.
Se anunta evenimente importante, de destin, pe care le poti strica, daca te vei lasa in voia propriilor frustrari si vei actiona pe baza acestora. Ar trebui sa tii cont de faptul ca vei fi in postura celui care ofera, nu a celui care primeste, intregul an urmator.
Senatorul Serban Valeca a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Opozitia solicita locuri de munca si productivitate, puterea ofera fiscalitate si concedieri", pe care o puteti citi in continuare.
Guvernul va elibera anul viitor doar 5.500 permise de munca pentru straini, destinate in principal muncitorilor permanenti, cu 2.500 autorizatii mai putin decat in acest an, si va restrange numarul autorizatiilor pentru lucratori detasati, invocand pericolul de "dumping social" prin neplata CAS.
Premierul Emil Boc a anuntat, luni, ca liderii coalitiei de guvernare propun asumarea raspunderii Guvernului in Parlament pe Codul Muncii, adaugand ca, in perioada urmatoare, vor avea loc consultari si cu grupurile parlamentare. Liderii partidelor de guvernamant analizeaza posibilitatea ca Guvernul sa-si asume raspunderea pe noul Cod al Muncii.
Guvernul si-a asumat marti raspunderea in fata Parlamentului asupra legii de modificare a Codului Muncii, intr-o sedinta comuna a celor doua Camere, care a inceput la ora 10:00. Opozitia a anuntat ca, imediat dupa angajarea raspunderii, depune o motiune de cenzura impotriva Cabinetului Boc.
Sute de galateni si-au cautat ieri un job la bursa locurilor de munca desfasurata in holul Universitatii, oferta depasind cu mult cererea. Cele mai cautate locuri de munca sint cele din constructii civile si navale.
Industria textila in sistem lohn pentru pietele externe reprezinta de multi ani una dintre cele mai de succes afaceri din Romania. Specialistii spun insa ca in primii ani dupa aderare, multe IMM-uri din domeniu vor da faliment din cauza cresterii costurilor fortei de munca.
La ora actuala, prin intermediul retelei Eures, sint puse la dispozitie 1.162 de locuri de munca, cele mai multe in Irlanda (370), Slovacia (188), Ungaria (45), in timp ce in Italia au fost declarate vacante 6 locuri de munca, iar in Spania un numar de 30.
google-analytics.com